INĐIJA: ZAVRŠETAK KAPELE U N. KARLOVCIMA I NABAVKA MOBILIJARA

Aktuelno Društvo VESTI
Iz inđijskog JKP Komunalac najavljuju da će radove na izgradnji i opremanju kapele na mesnom groblju u Novim Karlovcima izvođač radova završiti za 15-tak dana. Takođe ističu da je u toku druga javna nabavka za parkovski mobilijar koji će biti postavljen u Inđiji, Beški i Novom Slankamenu.
Izgradnja kapele u Novim Karlovcima počela je pre tri godine i radovi još uvek nisu okončani jer je izvođač  imao određenih problema. Kako kaže Slavko Puvača, direktor JKP Komunalac obavljeni su razgovori i svi preostali radovi trebali bi da budu okončani za 15-tak dana. Inače ,vrednost ove investicije, do sada, iznosi 7 miliona dinara,kaže Puvača.
Komunalno preduzeće raspisalo je i drugu javnu nabavku za parkovski mobilijar za koji je sredstva iz budžeta izdvojila lokalna samouprava. Naime ,tokom prve javne nabavke javili su se izvođači radova koji nisu ispunili date uslove zbog čega je u zakonskom roku raspisana druga. Kako kaže Puvača, po izboru izvođača radova mobilijarima će biti opremljeni parkovi kod železničke stanice i „male pošte“ u Inđiji kao i parkovi u Beški i Novom Slankamenu. Podsećamo, do potrebe za promenom parkovskog mobilijara došlo je ,pre svega, zbog učestalog uništavanja i krađa od strane NN lica. Iz tog razloga predsednik opštine Inđija doneo je odluku da se izdvoje sredstva za nabavku novog parkovskog mobilijara za šta su izdvojena sredstva iz lokalnog budžeta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *