FK Inđiја – FK ČSK Pivara 4:0

Sport
Inđija. Gradski stadion, gledalaca oko 300.
Sudija: Momčilo Marković iz Beograda, pomoćnici: Marjan Janković iz Petrovca na Mlavi i Radomir Ranković iz Smedereva. Četvrti sudija: Ivan Stamenković iz Beograda. Delegat: Duško Jotić iz Beograda.
 Strelci: Vučetić 24′ i 86′, Pejić 69′ i Dimitrić 89′ – Inđija.
 Žuti kartoni: Varga 38′, Bajat 74′, Jelić 75′ – ČSK.
FK “Inđija”: Milinović, Pejić, Srbijanac, Valentić, Simunović, Tomanović (K), Vučetić, Vukomanović, Vuković (Nenad Jovanović), Georgijević (Yun), Đokić (Dimitrić).
Trener: Goran Nikolić
FK “ČSK Pivara” Čelarevo : Donović, Đekić (Matić), Jević, Kremenović, Bajat, Kerkez, Vukanović, Mijailović (Furtula), Jelić, Stanić, Varga (Ilić).
Vojvođanski derbi protekao je u terenskoj inicijativi i dominantnijoj igri domaćeg tima ,što se pokazalo i na kraju utakmice kada su „zeleno – beli“ slavili sa 4:0. Gosti su u toku meča uputili svega jedan ozbiljan šut ka golu Milinovića.
 
U prvom poluvremenu ekipe su odmeravale snage . Jedina prilika u tom delu igre pretvorena je u gol. Marko Vučetić u 24. minutu susreta šutira ka golu Donovića,ovaj pravi paradu ali lopta završava u mreži gostiju za 1: 0.
Drugo poluvreme mnogo zanimljivije, sa više šansi i uzbuđenja. Prvo se oprobao Georgijević u 50. minutu kada je njegov šut završio u maloj mreži gostiju, ali sa spoljne strane. Isti igrač je u 63. minutu opet bio u prilici za gol. Tada je Srbijanac uputio centaršut, ali Georgijević pogađa dobro postavljenog igrača gostiju koji se nalazio ispred gola , lopta se odbija u polje.
Drugi gol viđen je u 68. minutu meča. Prethodno je Đokić bio u prilici da ugrozi golmana gostiju ,ali u nastavku te akcije lopta stiže do Pejića koji preciznim šutem gađa ugao gola gostiju za 2: 0.
Georgijević je bio u prilici i u 75. minutu meča. Šutirao je iskosa sa desne strane ali se lopta odbila o prečku. Odbitak ide na suprotnu stranu, pada pred Vučetića koji odmah šutira visoko preko gola iako je mreža bila praktično prazna.
Vučetić taj promašaj nadoknađuje postizanjem trećeg kola u 86. minutu. Dimitrić koji je tek ušao u igru upošljava pomenutog igrača, a ovaj postiže svoj drugi gol na utakmici.
Konačan rezultat postavio je Dimitrić u 89. minutu meča. Rezervista postiže četvrti gol za FK “ Inđija ”.
Trener “zeleno –belih”, Goran Nikolić istakao je na kraju susreta da je veoma zadovoljan postignutim rezultatom.
“ Posle tri susreta gde nam je bila loša realizacija, u ovom , igrači su pokazali da su zasluženo pobedili.  Ovom prilikom želeo bih da im čestitam na trudu , borbi i želji. Što se mene tiče, ovo je završena priča, okrećemo se Kup utakmici koja nas očekuje u sredu sa FK “Rad”  i, naravno, utakmici sa “ Radničkim 1923.” u okviru 12. kola.”, kaže Nikolić.
Utakmica u okviru Kup-a  Srbije igra se u sredu, 28. oktobra na Gradskom stadionu u Inđiji sa početkom u 13 časova , dok će FK “Inđija” u narednom , 12 kolu PLS igrati ponovo na svom terenu.  Protivnik će  im  biti “Radnički 1923.” iz Kragujevca u nedelju,01. novembra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *