FK Inđija: Srđan Blagojević novi šef stručnog štaba

Sport VESTI

Srđan Blagojević je novi šef stručnog štaba FK „Inđija“. On je ovu ekipu vodio i pre godinu dana, a sada se vratio kako bi pomogao zeleno-belima da postignu bolje rezultate u daljem takmičenju u Prvoj ligi Srbije. U izjavi za naš medijski centar Blagojević je juče rekao da ni jedna promena ne dolazi u roku od jednog dana, ali da će se potruditi da probudi ekipu kroz zajednički rad koji im predstoji.

„Nemam čarobni štapić, naravno, ali želim da unesem novu energiju, novi motiv i nove ideje kad je koncept igre u pitanju.“ Na pitanje kako se ponovo obreo u klubu u kom je radio pre godinu dana, Blagojević je rekao:

„Sve se dogodilo u roku od nekoliko dana. U dogovoru sa predsednikom i generalnim sekretarom kluba odlučio sam da se prihvatim sličnog posla koji sam radio pre godinu dana. Dogovorili smo se da se upustimo u novu avanturu i uložimo trud da izvučemo najbolje što može iz ovakve situacije koja nije sjajna. U preostalih pet utakmica potrudićemo se da izvučemo što više a nakon toga ćemo praviti analizu rada. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja.“

Njemu već danas sledi „vatreno krštenje“ jer FK Inđija igra Kup utakmicu sa Javorom iz Ivanjice. Meč počinje u 14.00 na gradskom stadionu.