Irig: Uskoro klizalište na Ribarskom trgu

Aktuelno Društvo

Javno preduzeće ”Komunalac” i Opština Irig obradovaće ovih dana najmlađe, ali i sve druge ljubitelje klizanja, postavljanjem klizališta u centru Iriga.

Ovo je prvi put da se klizalište postavlja na teritoriji iriške opštine i predstavljaće atrakciju za sve one koji uživaju u ovom ”ledenom sportu”.

“Želeli smo da naši najmlađi iskoriste predstojeći raspust i praznične dane na jedan lep, zanimljiv i zdrav način. Nećemo organizovati doček Nove godine na kom bi nastupao neko od muzičkih zvezda, već ćemo novac koji bi potrošili za organizovanje samo nekoliko sati programa iskoristiti za postavljanje klizališta koje će najmlađima, ali i svima ostalima, nedeljama predstavljati atrakciju u kojoj će uživati”, kaže predsednik Opštine Irig Stevan Kazimirović.

Glavni realizator ovakvih i sličnih projekata je JP ”Komunalac”, Irig, koje i pored svojih redovnih aktivnosti uspeva da predstojeće praznike učini građanima iriške opštine lepšim i zanimljivijim.

“Upravo tako. Nastavljamo da obavljamo redovne aktivnosti, ali i stižemo da postavimo novogodišnju rasvetu i po prvi put klizalište za koje sam siguran da će biti omiljeno okupljalište najmalađih i njihovih roditelja u narednim nedeljama. Želeli smo da svima onima koji su na klizanje odlazili u Novi Sad ili Sremsku Mitrovicu, omogućimo da uživaju u ovom lepom sportu i kod nas. Siguran sam da će interesovanje biti veliko, a najlepša nagrada za uloženi trud biće nam osmesi na licima mališana i činjenica da će mnogi od njih svoje prve korake na ledu i u klizaljkama učiniti baš na ovom, našem klizalištu”, kaže direktor JP ”Komunalac” Aleksandar Manojlović.

 

Izvor: irig.rs