Inđija: Infrastrukturni radovi

Aktuelno Društvo

Uskoro će početi radovi na intenzivnom krpljenju udarnih rupa na delu puta Novi Slankamen-Surduk koji se nalazi na teritoriji opštine Inđija. U pitanju je deonica duga 5,5 kilometara koja čeka potpunu rekonstrukciju, potvrdio je direktor „Inđija puta“-a Zoran Milićević i dodao da je projekat završen, ali da je neophodno 250 miliona dinara kako bi se i realizovao.

-Treba nam oko mesec, dva da izvršimo saniranje svih udarnih rupa na kolovozima širom opštine Inđija. To je proces koji se vrši svake godine u ovo vreme i traje malo duže jer, uglavnom, imamo dosta oštećenja na saobraćajnicama- rekao je Milićević i dodao da su u prethodnom periodu nasuli bankine i rizlu na najkritičnije delove saobraćajnice Novi Slankamen- Surduk.

-Mi imamo gotov projekat koji podrazumeva kompletno presvlačenje asfaltom deonice puta Novi Slankamen- Surduk koji se nalazi na teritoriji naše opštine. Međutim, u pitanju su ne tako mala sredstva u visini od 250 miliona dinara koja se, u saradnji sa lokalnim rukovodstvom, trudimo da obezbedimo kaže direktor JP „Inđija put“.

On ističe da je u pitanju deonica od 5,5 kilometra i širine oko 6 metara te da je u pitanju veoma ozbiljan projekat.