Ministar Udovičić posetio Belegiš i Nove Banovce

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetu Opštini Stara Pazova započeo je u Belegišu na terenu Fudbalskog kluba “Podunavac” gde su u toku radovi na završetku nove upravne zgrade, a završio posetom OŠ “Nikola Tesla” u Novim Banovcima.

Tom prilikom rekao je da je stanje sporta u Opštini Stara Pazova na zavidnom nivou, te da će se nastaviti ulaganje u sportsku infrastrukturu i naglasio da treba raditi na tome da mladi budu kompetentniji na tržištu rada.

Predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, zajedno sa ministrom Udovičićem obišao je i halu koja je u izgradnji u Starim Banovcima, te se zahvalio na podršci i ulaganjima u sport koje republika izdvaja za opštinu.

U sali u Novim Banovcima koja će do kraja godine biti renovirana zajedno sa zgradom osnovne škole, ministra Udovičića dočekali su članovi novobanovačkog Ženskog odbojkaškog kluba “Omladinac”. Tom prilikom on im je poklonio kompletnu opremu za halu.

U prilog tome koliko Opština Stara Pazova ulaže u sport govori činjenica da je preko 70 klubova na budžetu opštine, te da sportski klubovi ali i sportisti pojedinci ostvaruju odlične rezultate u ligama u kojima se takmiče.

Izvor: RTV Stara Pazova

About radiofruskagora