Uskršnje čestitke pokrajinskih zvaničnika

Aktuelno

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uputio je danas čestitku beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji predstojeći Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru.

-U ime Pokrajinske vlade i lično ime, od srca Vam čestitam najveći među svim hrišćanskim praznicima, u uverenju da ćemo – i u vremenu koje je pred nama – zajedno graditi društvo zasnovano na hrišćanskim načelima uzajamnog davanja, solidarnosti i ljubavi među svim ljudima.

Neka praznična radost u nedelju koja je pred nama obasja sve duše i sve domove i neka praznik vaskrsnuća Hristovog svim ljudima i svim porodicama donese samo sreću, zdravlje i blagostanje – navodi se u čestitki predsednika Igora Mirovića.

Svim vernicima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru, pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević čestitala je u ime resornog sekretarijata i u svoje lično ime sa željom da najveći hrišćanski praznik provedu u duhovnom miru, zdravlju i međusobnom uvažavanju.

-Uskršnji dani nas oplemenjuju i pozivaju da delimo radost sa svojim najbližima, da dopustimo da nas preplavi nada u bolju sutrašnjicu i zato Vam želim blagoslovene uskršnje praznike – navela je u svojoj čestitki sekretar Dragana Milošević.