Saopštenje za javnost Gradskog odbora SNS Šabac

Aktuelno

Odlukom da izađe na lokalne izbore, a da bojkotuje parlamentarne, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović još jednom je pokazao da nema ni srama ni obraza, a da mu je jedino bitno da se na bilo koji način dočepa vlasti.

On je na današnjoj konferenciji zvanično saopštio da će Zajedno za Srbiju izaći na izbore i ponovo je potvrdio da ga ne zanimaju građani niti njihov život i standard, već isključivo sopstveno bogaćenje preko gradskog budžeta, a to se i dokazalo time što je zbog njega gradska kasa ostala kratka za pet miliona evra i to samo za jednu godinu. Ovde ostaje nejasno kako će se Zelenović opravdati pred svojim šefovima i tajkunskom bandom Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem i Dušanom Petrovićem  jer se oglušio o njihovu politiku bojkota, a mesecima je glumio da je uz njih.

Izlaskom na lokalne izbore Zelenović je pokazao da misli da je narod naivan i da i građane može da prevari kao što je ove svoje političke kompanjone. Međutim, u tome se grdno prevario on, jer ljudi nisu naivni i slepi i prozreli su njihovu podmetačinu. Narod jasno vidi sa kim ima posla i da je Zelenović jedino kvalifikovan za vrhunskog izdajnika koji bi sutra, da dođe na vlast, narod izdao još i gore nego što je svoje političke ortake.

Narod se sada pita kako će mu Đilas oprostiti ovu izdaju, ali u njihovom svetu ne figuriraju moral i humane vrednosti, nego važe drugi kriterijumi: demonstracija sile i lopovluka, a držanje reči i čist obraz su za njih samo termini, a ne principi. Tako će se oni ponovo izmiriti jer za cilj da vladaju i da se bogate apsolutno ne biraju sredstva, što i dokazuje Đilasovih 619 miliona evra s kojima je napunio džepove dok je bio na vlasti.

Po uzoru na Đilasa, i Zelenović ima ambiciju da napuni svoje džepove, pa grabi iz gradske kase, a da bi uspeo u tome ne preza ni od čega, pa ni da se služi lažima i da plaši građane izvesnim Milanom Ostojićem Sandokanom, za kog tvrdi da će preuzeti grad, kad Srpska napredna stranka pobedi na izborima. Jedino što namerno zaboravlja činjenicu da je upravo on, samo dva dana posle tih tvrdnji, zaposlio, ni manje ni više, nego Sandokanovog brata i to u preduzeću Slobodna zona, čiji je osnivač Grad.

Na osnovu svih ovih poteza, očigledno je da ovi političari misle da je narod naivan, ali naš narod će ih razuveriti i pokazaće im da je pametan i mudar, tako što će izlaskom na izbore i svojim glasovima Zelenovića, Đilasa, Jeremića i ostalu tajkunsku bandu oterati u političku penziju. Narod će se odlučiti za prosperitet Srbije i još bolji život za građane koji omogućava Aleksandar Vučić i politika Srpske napredne stranke ceneći poštenje i predan rad. Upravo to nužno dovodi do rezultata – boljeg života, većih plata i penzija, više puteva, renoviranih škola, bolnica, domova zdravlja, vrtića.

Izvor: Saopštenje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *