NIJE SLUČAJNO: Iz Šapca stiže najglasnija poruka svako veče u 20.30h, a građani ovog mesta IMAJU DOBAR RAZLOG ZA TO

Aktuelno

Već nekoliko dana građani širom Srbije svako veče u 20.30h šalju poruku Korona koaliciji da ih je narod razotkrio i prozreo i da je svima jasna njihova podla namera da dok se vlast i narod bore protiv virusa , oni pokušavaju da skupe jeftine političke poene.

Sinoć je najjasnija i najglasnija poruka poslata u Šapcu. I to nije slučajno, jer upravo je Šabac grad u kome narod već godinama strada i trpi pritisak.Veličanstven snimak bakljama osvetljenog grada ostavlja bez daha. I najavljuje vreme promene. I trenutak predstojeće pobede koja će novom svetlošću obasjati Šabac i izvući ga iz višegodišnje tame vlasti  Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića.

Ova dvojica Đilasovih poslušnika komandovali su zviždanje i lupanje u šerpe s namerom da zagluše aplauz medicinarima i pokušaju da uplaše sve koji misle drugačije od njih. Zato ih je ovako glasan odgovor svake večeri u 20.30h  zaprepastio, ali i vratio u realnost predstojećeg gubitka vlasti.

Stepen njihove panike i gubitka kontrole pokazuje je i skandal koji su napravili u Šapcu, kada su svojoj komunalnoj policiji naredili da privodi sve koji iskazuju protivljenje Đilasu, lupanju u šerpe i koji podržavaju sve mere Vlade i predsednika Aleksandra Vučića u borbi protiv korone. S druge strane, njihovi naredbodavci predvođeni Draganom Đilasom više od dva sata kršili su policijski čas I to ispred Skupštine  Srbije.

Ne smemo ni da pomislimo kako bi reagovao da neko počne da emituje himnu, a pitanje je i kako bi se obračunavao sa grbom. Problem je država sa svim njenim simbolima, a zadatak sprečiti jedinstvo i obesmisliti sve uspehe u borbi protiv korona virusa. Na njihovu žalost Srbija je na čelu sa Predsednikom Aleksandrom Vučićem odgovorila izazovu bolje nego mnoge evropske razvijenije zemlje. To kako se ko snašao u ovoj, za sve novoj, situaciji tek će se videti, kada se posle pandemije podvuče crta. Toga se Dragan Đilas očajnički plaši, jer će se i on i njegovi poslušnici naći ispod crte: ljudskosti, morala i patriotizma.

Izvor: Srbija Danas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *