Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić u poseti iriškoj opštini

Aktuelno VESTI

Ministar omladine i sporta Vlade Republike Srbije, Vanja Udovičić, obišao je juče, posle šidske i irišku opštinu. Udovičić je obišao rukovodstvo i članove Fudbalskog kluba „Planinac“ u Rivici, kojima je poklonio sportsku opremu. Sa predstavnicima kluba i lokalne samouprave razgovarao je o potrebama seoskog fudbala i načinima kako da se unapredi sport, kako školski, tako i bazični. Ministar Udovičić je pohvalio stanje terena fudbalskog kluba iz Rivice i povećanje sredstava za sport koji izdvaja Opština Irig.

Da je sport veoma važan pokazuje i veće ulaganje  za rad sportskih klubova u ovoj godini iz lokalnog budžeta. Opština Irig iz godine u godinu povećava iznos za sport, a poseta ministra Udovičića rivičkom fudbalskom klubu samo može doprineti njegovom bržem razvoju. Poseta rivičkom fudbalskom klubu je sastavni deo obilaska gradova i opština sa željom za otvorenim i direktnim razgovorom kako bi se na najbolji mogući način moglo pomoći sportskim kluibovima i kako bi se mogao unaprediti školski i bazični sport.

Ministar Udovičić je u sklopu svoje posete fudbalskom klubu „Planinac“ u Rivici poklonio sportsku opremu što bi trebalo da motiviše veći broj dece da uđu u sistem sporta, ali i da sport bude njihovo opredeljenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *