Sakupljeno 140.000 dinara na Humanitarnom bazaru „Ruma“ (VIDEO)

Aktuelno Društvo Ruma

Ukupno 140.000 dinara prikupljeno je na humanitarnom bazaru “Ruma”, koji je sinoć na gradskom trgu u Rumi održan, kako bi se pomoglo lečenje Stefana Gončina i Lane Jovanović. Raznolik program za najmlađe, tombolu i takmičenja za odrasle i štandove sa najraznovrsnijom ponudom proizvoda domaće radinosti, upotpunila je dečja graja i veliki odziv ljudi koji su došli sa istim humanim ciljem.

Humanitarni bazar u Rumi, protekao je u najboljem redu i u pravom humanitarnom duhu. Izuzetno veliki broj građana odazvao se akciji, čime su organizatorke veoma zadovoljne i ponosne jer su uspele da humanu ideju pretvore u delo. Jelena Šehovac je na samom početku događaja objasnila šta je sve bilo na trgu u okviru bazara.

Od prodaje proizvoda iz domaće radinosti, žena koje su pomogle akciju, tombole i drugih dobrovoljnih priloga, skupljeno je 140.000 dinara za lečenje Stefana i Lane. Stefin otac, Dragan Gončin, istakao je svoju zahvalnost organizatorima i objasnio kakvo je trenutno zdravstveno stanje malog Rumljanina.

Osim velikog broja organizatora, za sve posetioce pripremljen je raznovstan zabavni program, što je samo upotpunilo humanost Rumljana, koji su još jednom pokazali da imaju ogromno srce. Kupovinom hrane, igračaka i ostalih proizvoda, skupljena su značajna sredstva koja su mališanima neophodna za dobijanje životne bitke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *