ŽELIŠ DA POSTANEŠ MILIONER? Mnogima se ova želja ostvarila, a EVO KAKO MOŽE I TEBI!

Aktuelno

Da li ste spremni za zabavu epskih razmera? Predstavljamo vam spektakl kojem je nemoguće odoleti!

Šta biste pomislili ako vam kažemo da je put do MILIONSKIH DOBITAKA popločan dobrom zabavom? Fantastična žurka dostupna je godinama unazad uz igre popularnog provajdera Expanse Studios.

Počevši od 2017. godine sve do danas, Expanse Studios proizvodi pariraju najpopularnijim proizvođačima na svetskom tržištu.

U poslednje vreme, novi slotovi popularnog provajdera se ređaju kao na traci. Susret sa indijanskom princezom očekuje vas u igri PIA PREMIUM, priča o čuvenom Mobi Diku dolazi u slotu Wild White Whale, dok igra Zombie Apocalypse donosi nešto jedinstveno na naše tržište.

Po prvi put na regionalnom tržištu pojavio se provajder koji predstavlja BONUS BUY opciju. Aktivirajte besplatne spinove kupovinom i PREUZMITE MILIONE!

Za ljubitelje fudbala spreman je slot Capital City Derby, dok vam jedinstvena igra Lucky Betting Shop donosi mogućnost da odigrate tiket na online slot igri.

Upravo ova igra lansirala je novog džekpot dobitnika! Srećni dobitnik je M.F. iz Sombora, koji je igrajući pomenuti slot osvojio MEGA DŽEKPOT u vrednosti od 378.919 DINARA!

Slot avantura Somborca završila se berićetno, a verni igrač Meridiana će nastaviti da uživa u igrama provajdera Expanse Studios!

Ali, nisu slotovi jedina vrsta igara koju nam predstavlja popularni provajder.

Fanovi pokera se mogu zabaviti uz Multihand Titan Poker ili Diamond Joker Poker. Sastavite savršenih 21 igrajući Diamond Blackjack ili zaigrajte neobične igrice poput Titan Dice-a ili igre Hi Lo.

Ukoliko su slotovi i dalje vaš prvi izbor, podsećamo vas da Expanse Studios poseduje tri progresivna džekpota: Mini, Midi i Mega koje možete osvojiti potpuno nasumično.

Na raspolaganju vam stoji Titan Roulette, Magic Wheel baziran na točku sreće, ali i Instant Keno baziran na srećnim brojevima koji donosi maksimalnu isplatu 10.000 puta veću od uloga!

I da ne zaboravimo, igre provajdera Expanse Studios možete zaigrati samo u Meridianu!

Postanite naš NOVI MILIONER uz proizvode renomiranog provadera!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *