MERIDIANBET, CRVENA ZVEZDA I NAVIJAČI UDRUŽILI SNAGE: Evo zašto je svaka crveno-bela trojka bila značajnija nego ikada!

Aktuelno

Na Svetski dan zdravlja koji je obeležen 7. aprila, Svetska zdravstvena organizacija sprovela je globalnu društvenu kampanju pod sloganom „Zdravlje za sve“, sa ciljem da ukaže na važnost kolektivne zdravstvene zaštite.

Ova globalna kampanja prevashodno je usmerena na solidarnost pri zdravstvenom lečenju, vodeći se brigom da nijedna osoba na svetu ne sme biti uskraćena za zdravstveni pregled i pravovremenu medicinsku pomoć.

Upravo iz tog razloga kompanija Meridianbet je zajedno sa KK Crvena zvezda Meridianbet odlučila da se priključi ovoj kampanji i pokrene akciju pružanja humanitarne pomoći onima kojima je zdravstvena pomoć potrebna. Ova plemenita akcija sportskih lidera realizovala se tokom aprila meseca, gde je svaka pogođena trojka košarkaša Crvene zvezde Meridianbet na domaćem terenu nagrađena i vrednovana sa po 3.000 dinara.

Međutim, to nije sve kada je ova aktivnost u pitanju. Kompanija Meridian je zajedno sa Crvenom zvezdom Meridianbet rešila da u ovu humanitarnu akciju uključi i navijače. Nasumičnim odabirom pojedinaca iz publike, neko od prisutnih navijača imao je priliku da na poluvremenu utakmica oproba svoj šut sa linije za tri poena i da sa tri pojedinačna pokušaja postigne što veči broj trojki. Svaka pogođena trojka navijača računala se kao da je postignuta tokom regularnog dela meča, a odziv za ovakav vid humanitarne podrške je bio sjajan.

Statistički podaci na sve tri domaće utakmice pokazali su da je ukupno bilo 26 pogođenih trojki košarkaša Crvene zvezde Meridianbet, plus tri trojke navijača iz publike, što je ukupno 29 trojki, odnosno 87.000 dinara. Na evroligaškoj utakmice protiv Olimpijakosa, postignuto je deset trojki ekipe Crvene zvezde Meridianbet i jedna trojka navijača na poluvremenu.

Protiv Fenerbahčea, crveno-beli su ubacili osam trojki, a uz pomoć momka iz publike, koji je pogodio šut za tri na poluvremenu, taj broj je uvećan na ukupno devet trojki.  Na poslednjoj domaćoj utakmici, protiv Splita u ABA ligi, crveno-beli tim je ubacio osam trojki, a jednu je takođe pogodio na poluvremenu momak iz Beograda.

Kompanija Meridianbet odlučila je  da ukupan iznos 29 pogođenih trojki KK Crvene zvezde Meridianbet, odnosno 87.000 dinara, zaokruži na 100.000 dinara, a sav prihod  će se donirati košarkašima u kolicima koji brane boje KK Crvena zvezda Singidunum.

Još jednom veliko hvala na novom znaku pažnje. Nije nas prevario osećaj da smo potpisivanjem saradnje sa KKCZ  našli partnera koji zaista brine o našim problemima. Uostalom vezuje nas najlepši kolektivni sport na svetu. Čestitke na pobedi i pravom spektaklu kojem smo prisustvovali, protiv Olimpijakosa. Motivi da učinimo isto i u našem takmičenju, samo su veći! Takođe, velika zahvalnost i nazivnom sponzoru Meridianbetu na donaciji i ulaganju u naš klub”, rekao je kapiten KKK Singidunum Crvena Zvezda, Željko Ćirković.

Meridian i Crvena zvezda se svakako neće zadržati samo na ovome već će se i u narednom periodu potruditi da kroz zajedničke akcije podrže još humanitarnih kampanja ovakvog tipa i time dodatno pomognu sve one kojima je pomoć potrebna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *