KAPA DOLE, MAJSTORE! Srbin ušao u kraljevsku avanturu i zaradio VIŠE OD MILION!

Aktuelno

Meridian sa ponosom predstavlja novog MILIONERA! A. M. iz Beograda je dominantno osvojio džekpot od skoro milion i po dinara!

Kada se opredelite za klasičan slot, sve što želite je jednostavnost igre u kojoj se ne očekuju iznenađenja. Ali, šta kada kao grom iz vedra neba usledi nenadani, MILIONSKI DOBITAK koji vam navuče osmeh na lice?

Upravo to se dogodilo vernom igraču Meridiana, A. M. iz Beograda koji je igrajući slot provajdera Amusnet Interactive, Shining Crown, osvojio 1.403.604 DINARA.

Ništa nije slutilo da će se ova slot avantura završiti epohalnim dobitkom. Beograđanin nije imao previše uspeha u samoj igri. Vrteo je kolone igre, međutim značajnijeg dobitka nije bilo.

Na njegovu sreću, nasumično se aktivirala džekpot igra! Na postavci se našlo 12 karata okrenutih licem prema dole. Sreća je poslužila igrača Meridiana, pronašao je tri karte sa znakom pika i osvojio najveći progresivni džekpot od skoro MILION I PO DINARA!

Posetite i vi kuću najvećih džekpotova, odaberite omiljenu igru i uživajte u vanserijskoj zabavi!

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se registrujete i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon registracije na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 1.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

Preuzmite vašu dozu bonusa i pretvorite ga u ozbiljnu lovu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *