ODBROJAVANJE DO NAJVAŽNIJIH IZBORA NA SVETU: De Santis se Povukao, Tramp još jači favorit

Aktuelno

Od 15. januara, krenula je velika izborna kampanja u Republikanskoj stranci u svim državama SAD na kojima će se odrediti ko će stati na crtu Džozefu Bajdenu u novembru 2024.

Uprkos uvreženom mišljenju da se „nas to ne tiče“, postoji itekako ozbiljan razlog zašto se ovi izbori itekako važni za sve stanovnike Srbije.

Ukratko – klađenje na ishod izbora u SAD 2024. već je moguće na teritoriji Republike Srbije i u ponudi je preko 100 kvota tj. različitih kvota za klađenje.

Plus – ne morate da ulažete sopstveni novac već ovde preuzmite 4.000 RSD i kladite se na svog favorita u Americi novcem koji kuća časti.

Opcije su razne – Donald Tramp predsednik SAD, Tramp izabrani kandidat Republikanaca, stranka iz koje dolazi novi predsednik SAD itd.

Da se Tramp vraća u Belu kuću i ponovo postaje predsednik SAD kvota je trenutno 2.25, čime je zarada na ovaj ishod za kladioničarske uslove neverovatnih 225%.

Bilo bi to prvi put posle 130 godina da se bivši predsednik, posle pauze od jednog mandata, kandiduje i još jednom pobedi na izborima.

Tako kažu istraživači javnog mnjenja – Tramp ima poverenje preko 52% posto Amerikanaca. Uprkos svim preprekama, pa i sudskim procesima, jer se Tramp, čiji je opoziv dva puta pokušavan dok je bio predsednik, suočava sa 91 krivičnom optužbom.

Pitaju se i – astrolozi?

Uprkos moru policijskih istraga, hapšenja i sudskog procesa, pa i pokušaja, kao što je slučaj sa državom Kolorado, da mu i sud zabrani novu kandidaturu, za sada ništa ne može da zaustavi Trampa da dođe do još jednog mandata. I ne samo da to potvrđuju istraživači javnog mnjenja, već čak i astrolozi.

Ako je verovati stručnjacima za nebeska tela, sudbinu izbora u SAD odlučiće – Pluton i njegovo veliko pomeranje ka Jarcu, koje baš na dan izbora u 2024. iznosi čak 28 stepeni. Preveno na „srpski“, to bi značilo da ovakva stanja u svakoj oblasti života znače velike obrte, povratak ranije poznatih lica i raskid sa do tada poznatom praksom.

Demokrate, izazivači i favoriti iz senke?

Ni predsednik Bajden se ne predaje, naravno. Aktuelni predsednik se sprema da u 81. godini podnese kandidaturu za još jedan mandat, ali su ekonomski problemi, pre svega visoke kamate, toliki da je pitanje da li će u tome uspeti. Bilo kako bilo, kvota na Bajdena je 2.80.

Do pre tri dana, jedan od favorita iz senke bio je guverner Floride Ron De Santis, često karakterisanog i kao „kopija Trampa“, naravno mlađa i nešto relaksiranijih stavova. Prognozirala se dosta interesantna trka za predsedničku nominaciju, ali u nedelju on se i zvanično „odjavio“.

Ali pošto se ipak ne vrti sve oko Donalda – ponuda pred vama i dalje ima više od 20 imena, kandidata iz sveta politike, biznisa i medija najmoćnije države sveta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *