Da li ste spremni za ZIMSKI LET AVIATOROM? Čeka vas 10.500 KIŠA FREEBETOVA I ČAROBNI DRON!

Uncategorized

Iskoristi ekskluzivnu priliku i zaigraj Aviator u Meridianu! Svakodnevno osvajaj freebetove, a ako postaneš pobednik magični dron je tvoj!

Da dobre stvari ne treba menjati govori i fantastična promocija ZIMSKI LET, koja se održava ekskluzivno u Meridianu. Potrebno je samo da zaigrate SUPER POPULARNU igru Aviator i možete osvojiti deo paketa od 10.500 FREEBETOVA!

Zabava traje sve do 4. februara, zato upadajte, još uvek nije kasno da preuzmete svoje nagrade.

Svakog dana se dodeljuje 500 FREBETOVA koje možete preuzeti u okviru chata na igri Aviator pritiskom na taster UZMI/CLAIM. Upotrebite Freebet u roku od 10 minuta nakon što ste ga preuzeli. Svaki dobitak možete isplatiti nakon što kvota na Aviatoru dostigne bar 1.95.

Međutim, ni to nije sve! I pobednik ove akcije će imati priliku da obezbedi posebnu nagradu. Ukoliko se pokažete kao najbolji među najboljima osvajate neodoljv DRON!

Uživajte dok pravite nestvarne video klipove i fotografije iz ptičje perspektive!

Svaki let vam donosi 20 poena, dok 100 DINARA kumulativno uloženih donose dodatna dva poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Postanite najbolji pilot i DRON je vaš!

Još uvek nemate aktivan korisnički nalog na MESTU NAJBOLJE ZABAVE? Pravi je trenutak da se REGISTRUJETE. Odmah nakon REGISTRACIJE stiže poklon od 4.000 DINARA koje možete iskoristiti na slot igre i sportske tikete.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *