HAPPY HOUR U MERIDIAN LOKALIMA: Pronađi ONAJ PRAVI i osvoji 200% bonusa!

Uncategorized

Pronađi omiljeno mesto zabave i zaradi 200% bonusa!

HAPPY HOUR U MERIDIAN LOKALIMA: Pronađi ONAJ PRAVI i osvoji 200% bonusa!

Pronađi omiljeno mesto zabave i zaradi 200% bonusa!

Svet klađenja ti je na dohvat ruke, ako si član Meridiana i uživaš u brojnim pogodnostima koje ova kladionica pruža svojim korisnicima.

Ono što je jedna od glavnih karakteristika najbolje kladionice u regionu svakako je brza isplata i uplata depozita, a sada stiže nova informacija za Betshop uplate – i to kakva!

Ova opcija uplate omogućava ti da uplatiš sredstva na svoj nalog u nekoj od najbližih Meridian kladionica. Potrebno je da operateru na uplatnom mestu kažeš svoj broj računa sa sajta i iznos koji želiš da uplatiš i – to je to. Sredstva odmah nakon uplate prelaze na rvoj račun, tako da se možeš upustiti u novu online avanturu.

Ali, to nije sve – čeka te i „brdo“ bonusa za sportsko klađenje, kao i za slot igre u Meridianu! Svakog utorka i srede, do kraja marta, aktivna je promocija „Happy hour“, u periodu od 18 do 21 čas tokom koje te čeka 100% slot i 100% sport bonusa!

Dakle, za uplatu depozita u Betshopu ostvaruješ pravo na čak 200% bonusa! Sve što je potrebno da uradiš jeste da kompletan iznos prvog dnevnog depozita izvrtiš u dva puta većoj vrednosti na slot, live dealer ili poker ponudi i to u periodu koji je naznačen kao happy hour.

Naravno, ako si ljubitelj sportskog klađenja – nema problema. Odigraj tikete sa minimalnom ukupnom kvotom 3, kao i sa minimum tri para i minimalnom uplatom od 500 dinara – i ponovo si u igri za 200% bonusa!

Promocija je aktivna samo u naznačenim lokalima, i to u sledećim gradovima: Beograd, Mladenovac, Novi Sad, Subotica, Čačak, Sombor, Niš, Jagodina  – potraži svoje omiljeno mesto zabave i zakorači u carstvo bonusa!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *