Nagrade i priznanja za doprinos razvoju Opštine Ruma

Aktuelno Društvo Ruma VESTI

JP „Gas-Ruma“, ostvarilo je rekordnu neto dobit od vise od 67.000.000 dinara, a tim povodom za doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Ruma, dobiće zahvalnicu, kao javno priznanje i nagradu za 2019. godinu.“

Direktor tog preduzeća ističe da će građani i dalje imati reprogram na 5 meseci, da će i dalje imati mogućnost odloženog plaćanja 12 meseci bez kamate, te da će i dalje imati preduzeće koje će se baviti kompletnom njihovom potrebom za grejanjem.

Na održanoj sednici SO Ruma, potvrđeno je da će pored zahvalnice javnom preduzeću „Gas-Ruma“ , Rumska povelja biti dodeljena i Ansamblu narodnih igara i pesama „Branko Radičević“, vrsnom kulturno-umetničkom društvu koje ove godine proslavlja pola veka folklornog stvaralaštva, kao i kompaniji „Dag&co“ koja u sopstvenom proizvodnom pogonu od 4.400 kvadratnih metara zapošljava 350 radnika. Dok će novčana nagrada u iznosu od 30.000 dinara biti dodeljena mladom džudisti Urošu Madžareviću iz DžK „Sloven“ Ruma, koji je osvojio pregršt medalja na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Nagrade i priznanja biće uručene dobitnicima na svečanoj sednici SO Ruma, u sklopu obeležavanja Dana Opštine Ruma, u nedelju, 24. novembra 2019. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *