Saopštenje za javnost GO SNS Šabac

Aktuelno

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pozdravlja iskrenost  Nebojše Zelenovića, koju je demonstrirao tokom  jučerašnje predstave pred predstavnicima medija.
Zelenović se, naime, razotkrio ne samo kao osuđeni lopov, već i kao ortodoksni lažov, i svojim nastupom još jednom dokazao istinitost narodne umotvorine da ko laže, taj i krade. Jeftinim trikovima, ovaj politikant, pokušao je juče da negira krivicu za krađu para iz gradskog budžeta, za šta je dva puta osuđen, poturajući javnosti na uvid navodni dokaz o svojoj  nevinosti u vidu presude Apelacionog suda.
Tom prilikom Zelenović je javnosti predstavio samo prvu stranu navedenog dokumenta. Onu drugu, u kojoj stoji da je slučaj zastareo nije pokazao nikome, jer kako bi onda tvrdio da je nevin? Nikako, zato i krije celu presudu Apelacionog suda i odbija da je pokaže uprkos insistiranju novinara na jučerašnjoj konferenciji za medije.
Da stvar bude još gora, u pokušaju da zametne trag sopstvenom lopovluku,  u celu priču uvukao je i  „ bračnog druga“, koji je uložio nekakvu žalbu. Ni ulogu sopstvene žene  Zelenović nije umeo da objasni, već je ćutao kao i na svim prethodnim ročištima pred Višim sudom u Šapcu, koji ga  je za krađu osudio.
Podsećamo, još tada su se njegovi advokati, u nedostatku ozbiljnih argumenata odbrane,  žalili na zastarelost postupka, što je očigledno uvažio  Apelacioni sud. Zahvaljujući sporosti sudstva, koje je tako uspešno reformisano u vreme vlasti Demokratske stranke i  Dušana Petrovića, kriminalci umesto da se povuku iz politike, drže konferencije za novinare i lažu da su nevini, skrivajući dokaze o sopstvenoj krivici.
Ovog puta bezuspešno.

Izvor: Saopštenje GO SNS Šabac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *