Izgrađena svlačionica na fudbalskom terenu u Vitojevcima

Aktuelno Ruma

Izgradnja svlačionice u Vitojevcima je završena. Radovi su neznatno kasnili zbog trenutne situacije izazvane epidemijom korona virusa, a iz opštinske kase za izgradnju ovog objekta izdvojeno je oko pet miliona dinara. U Vitojevcima je danas bio predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić.

Prilikom obilaska stadiona Fudbalskog kluba „Partizan“ u Vitojevcima, predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić je podsetio da su radovi na izgradnji svlačionice počeli u februaru. Sada je sve završeno, a objekat u potpunosti zadovoljava sve potrebe fudbalskog kluba koji se takmiči u Sremskoj ligi.

Nove prostorije su površine 100 metara kvadratnih, a podsećanja radi, krajem prošle godine urađen je i psristupni put seoskom stadionu, što sve zajedno doprinosi boljim rezultatima vitojevačkih fudbalera.

Recimo još i to da je Opština Ruma za radove u Vitojevcima obezbedila pet miliona dinara, dok je ukupno za sportsku infrastrukturu ove godine opredeljeno 15 miliona. Ovakvi  i slični radovi biće nastavljeni i u narednom periodu, a prvi koji će početi su na uređenju svlačionica u Budjanovcima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *