Utakmice u Inđiji pod reflektorima

Sport

Sasvim je izvesno da će Gradski stadion u Inđiji biti prvi sportski objekat u Sremu na kojem će se utakmice u večernjim terminima odigravati pod svetlima reflektora. To su potvrdili predstavnici Saveza za sport Opštine Inđija, koji najavljuju i skoro postavljanje reflektora na stadion kraj železničke stanice.

Ljubitelji fudbala i navijači FK „Inđija“, za par meseci, utakmice omiljenog kluba neće više gledati samo u dnevnim terminima. Plan o postavljanju reflektora na Gradskom stadionu uskoro će biti realizovan jer, kako kažu predstavnici Saveza sportova Opštine Inđija, stvorili su se svi uslovi za njegovu realizaciju. U narednih nekoliko meseci biće postavljena četiri reflektora, a prve najave su da će ceo posao biti završen do kraja avgusta ove godine.

Neće samo reflektori doprineti boljim igrama, koje će gledaoci moći a prate, već i ostali napori lokalne samouprave, kluba i Saveza sportova da se fudbalerima omoguće najbolji uslovi. Tokom vanrednog stanja izvršena je i rekonstrukcija pomoćnog terena gde se odvija trenažni process seniorske ali i ostalih selekcija FK “Inđija”.

Na kraju „zeleno-belima“ ostaje samo da vredno treniraju i da ostvaruju uspehe u superligaškom takmičenju jer sada imaju uslove u skladu sa potrebama.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *