Zelenović na izborima može da računa samo na dva glasa – svoj i Dušana Petrovića

Избори

Obećavaju „kule i gradove“.

Aktuelni, ali još samo do 21. juna gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović u zanosu predizborne kampanje umislio je da je ozbiljan političar, pa u svojim istupima osim lokalne komentariše i tzv. visoku politiku.

Upućeni kažu da je to posledica plana njegovog šefa Dušana Petrovića da ga ugura na mesto predsednika Demokratske stranke, koja je inače u procesu raspada iako ova dvojica neprestano govore o nekakvom ujedinjenju. Biće da je taj nedosanjani san još jedna posledica neizdržive želje kriminalnog tandema Petrović-Zelenović da se po svaku cenu dočepa još više vlasti, odnosno para kojima će dodatno napuniti svoje ionako već prepune džepove.

U želji da se bave visokom politikom, ometa ih pre svega prošlost i nasleđe Dušana Petrovića, koji je tokom svog ministrovanja dao sve od sebe da upropasti srpsko sudstvo, ali i da ogroman broj ljudi ostavi na ulici, bez prihoda za život, a kada se na to doda i krađa 7 miliona evra iz budzeta grada Šapca za poslednje četiri godine upravljanja gradom, jasno je da ova dvojica nemaju šta da traže ne samo u Šapcu, nego u političkom životu uopšte.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *