Upravni sud usvojio žalbu Srpske napredne stranke

Aktuelno

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pozdravlja odluku Upravnog suda, da usvoji žalbu Srpske napredne stranke na odluku Gradske izborne komisije Šabac o poništenju izbora.

Smatramo da je odlukom Upravnog suda sprečen pokušaj krađe glasova od strane sada već bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića i njegovih mentora Dušana Petrovića i Dragana Đilasa.

Poštujemo odluku suda da se izbori ponove na 27 biračkih mesta na kojima takođe voljom birača očekujemo ubedljivu pobedu liste „Aleksandar Vučić- za našu decu.“

Posebno ističemo činjenicu da su sve utvrđene nepravilnosti proceduralne prirode, a ne odnose se na broj glasova koji je dobila lista “ Aleksandar Vučić- za našu decu.“. Građani Šapca su Srpskoj naprednoj stranci dali 12 hiljada glasova više nego Nebojši Zelenoviću i to je nesporno. Ponosni smo na ukazano poverenje Šapčana, koji su jasno rekli kakvu budućnost žele, da grad ubuduće vode ljudi  koji će se domaćinski odnositi prema narodnom novcu i omogućiti infrastrukturni i svaki drugi razvoj Šapca i nova radna mesta.

Svojim čvrstim držanjem za fotelju, protivno izbornoj volji građana, Zelenović je ponovo pokazao da mu je stalo samo do njegovog interesa,a ne do interesa građana.

Srpska napredna stranka poziva sve građane Šapca da izađu na izbore na biračkim mestima na kojima će biti ponovljeni i još odlučnije kažu Nebojši Zelenoviću da je on ružna prošlost Šapca, a da za svoju decu žele bolju budućnost.

Izvor: Saopštenje, GO SNS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *