Ministarka Zorana Mihajlović u obilasku radova na deonici puta Ruma-Pećinci (VIDEO)

Aktuelno Ruma VESTI

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, obišla je danas radove na deonici puta Ruma-Pećinci, koji se izvode u okviru rehabilitacije puta od Sremske Mitrovice do Pećinaca, a za koje je država izdvojila milijardu i po dinara.

Rehabilitacija puta od Sremske Mitrovice do Pećinaca je veoma važna istakla je potpredsednica Vlade Srbije. Poručila je još da je to samo jedno od gradilišta u Srbiji gde se na vreme završavaju radovi, te istakla da trenutno, uprkos pandemiji virusa korona, nijedno gradilište u našoj zemlji nije zatvoreno, da nema zaraženiih radnika i da neće biti većeg probijanja rokova.

Direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak kaže da je deonica Ruma-Pećinci, koja se trenutno radi, dugačka 13 kilometara i 100 metara, dok će za tri meseca početi radovi na drugoj deonici od Sremske Mitrovice do Rume. Podsetimo, trenutni radovi na rehabilitaciji puta Sremska Mitrovica – Pećinci nastavak su prethodne rehabilitacije puta Batrovci – Kuzmin, a očekuje se da će radovi biti gotovi i pre roka.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *