Mitrovčani se priključuju humanitarnoj akciji „Zajedno za dečije osmehe“

Aktuelno Društvo Sremska Mitrovica VESTI

Kancelarija za mlade Grada Sremska Mitrovica priključila se humanitarnoj akciji „Zajedno za dečije osmehe“, koju organizuje Fondacija „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“ u saradnji sa glasilom Srpske pravoslavne crkve za decu pod nazivom „Svetosavsko zvonce“.

Sugrađani koji žele da učestvuju u ovoj akciji i obraduju najmlađe mogu to da učine do četvrtka 21. januara u prostorijama Kancelarije za mlade, u ulici Svetog Dimitrija broj 10, od 9 do 14 sati.

Humanitarna akcija „Zajedno za dečije osmehe“ organizuje se u cilju prikupljanja sredstava,slatkiša, odeće, obuće, igračaka, za pravljenje paketića namenjenih deci koja žive u najsiromašnijim sredinama na teritoriji Srbije, a posebna pažnja poklanja se i mališanima sa Kosova i Metohije.

Takođe, pokrenuta je i velika SMS akcija, sa ciljem da se pošalje 100 hiljada poruka na humanitarni broj Fondacije „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“, a novac će biti iskorišćen za izgradnju i obnavljanje kuća ugroženim porodicama sa više dece u našoj zemlji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *