Predsednica Opštine Beočin: Sagledala sam situaciju, radimo na boljem životu građana

Aktuelno RAZNO
Predsednica Opštine Beoč Biljana Janković


Prošlo je dva meseca od kada je na mesto predsednice opštine Beočin imenovana Biljana Janković. U intervjuju Televiziji Fruška Gora ona je potvrdila da su nastavljeni svi infrastrukturni radovi, te da je stanje u opštinskoj kasi zadovoljavajuće, a najavila je i nove mere koje se prvenstveno odnose na decu i mlade u toj sremskoj opštini.

Puna dva meseca na čelu opštine Beočin je Biljana Jankovi’, profesorka geografije iz Beočina a na listi je Srpske napredne stranke. Kaže da je za ova dve meseca sagledala situaciju u svojoj opštini i izrazila želju da u narednom periodu sa svojim timom, pomogne svim građanima Beočina ali i svih 10 mesnih zajednica u reševanju svih problema.

Situacija u budžetu je zadovoljavajuća, a ove godine po prvi put izdvojena su sredstva za besplatne udžbenike za sve učenike tamošnje dve osnovne škole, kao i za besplatan boravak mališana u Predškolskoj ustanovi „Ljuba Stanivuković“.

U intervjuju za TV Fruška Gora predsednica Janković je istakla da se nastavlja sa svim započetim infrastrukturnim radovima kao što je rekonstrukcija i dogradnja tamošnje predškolske ustanove, a ovih dana počinje i realizacija projekta asfaltiranja sedam ulica u nekoliko mesnih zajednica. Takođe u planu je i izrada projektno tehničke dokumentacije za rekonstrukciju fabrike vode, za šta je deo sredstava obezbeđen i iz pokrajinskog budžeta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *