Ćirić: Rumsko kulturno leto najsadržajnije do sada

Aktuelno Društvo Kultura Ruma VESTI

Manifestacija rumsko kulturno leto polako ulazi u svoju završnicu. Veliki broj izvođača predstavio se ove godine Rumljanima u okviru manifestacije koja je bila najsadržajnija do sada. Klrajnji rezultat je 50 programa u čijoj pripremi su učestvovali Kulturni centar, Gradska biblioteka i Zavičajni muzej, a održano je čak 24 koncerta.

Kao završnica organizovan je koncert Zvonka Bogdana koji je privukao veliki broj Rumljana, ali i ljubitelja tamburaške muzike iz celog Srema.

Ovogodisnje kulturno leto u Rumi bilo je jedno od nasadržajnijih. Veliki broj kulturnih i zabavnih sadržaja ispunio je na najlepši način život rumljana tokom letnjeg perioda. Iz lokalne samouprave poručuju da su ovoga puta dali svoj maksimum kako bi svi oni koji su ostali u Rumi ovog leta, imali priliku za dobro druženje i uzivanje u raznovrsnom progarmu.

Na radost svih ljubitelja tamburaške muzike na gradskom trgu u Rumi nastupio je i Zvonko Bogdan koji je rumljanje uveseljavao puna dva sata. Pevale su se najpoznatije tamburaške pesme čime je zvanično i zakljkučeno ovogodišnje kulturno leto.

Sve sadržaje koji su ove godine organizovani u okviru Kulturnog leta, rumljani će dugo pamtiti. Ujedno to će biti i veliki posao za lokalnu samoupravu, koja za sledeću godinu mora biti još kreativnija u izboru sadržaja koje će predstaviti sugradjanima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *