Uskoro rekonstrukcija igrališta „Rupače“

Aktuelno Društvo Ruma


Nakon više godina rumsko igralište „Rupače“ konačno bi trebalo da zasija novim sjajem. Opština Ruma je za rekontrukciju ovog igrališta konkurisala kod Pokrajinske vlade, za šta su i obezbeđena sredstva, a Opština je takođe opredelila sredstva za učešće na u ovom projektu.

„Od pokrajinskog sekretarijata za sport smo dobili sredstva u iznosu od pet miliona za tartan podlogu i za taj sportski mobilijar za koševe i da se sve to uredi da se sam teren dovede u ono stanje u kome treba da bude“, pojasnio je Dušan Ljubišić, načelnik Opštinske uprave Ruma.

Opština Ruma je obezbedila još dodatnih 800.000 dinara rebalansom, koliko je nedostajalo da svi poslovi budu urađeni onako kako je planirano.

„S druge strane smo mi još obezbedili tri miliona dinara za uređenje onog mobilijara okolo, tamo postoje oni betonski bedemi , jer posle vašeg dolaska i peticije koja nam je stigla igralište smo obišli predsednica i ja prosto videli smo da je potrebno saniranje celog tog igrališta“, naveo je Ljubišić.

Takođe u okviru radova bićepostavljene i nove stolice na tribinama, a prema rečima načelnika ukupna vrednost radova je 8,8 miliona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *