Ćirić: Svečano otvaranje Velike sale KC 23. oktobra uz spektakularan program

Aktuelno Društvo Kultura Ruma VESTI

Ovih dana privodi se kraju renoviranje Velike dvorane Kulturnog centra „Brana Crnčević“ u Rumi, a tim povodom planirano je i svečano otvaranje koje je zakazano za 23. oktobar.

Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić je podsetila da su sredstva za rekonstrukciju sale obezbeđeno preko programa „Gradovi u fokusu“ Ministarstva kulture i iz budžeta Opštine, i ujedno i najavila bogat program koji sledi povodom početka rada renovirane sale.

„Veoma lepo su radovi napredovali, nismo imali nikakvih primedbi, kašnjenja ili dodatnih raodva tako da smo odlučili da zvanično otvorimo Veliku salu ponovo 23.10. baš kada i počinje Festival muzičkih društava Vojvodine koji se tradicionalno održava u našoj Rumi već više od pola veka. Tako da tada otvaramo Veliku salu, a nakon toga pored Festivala, slede dani otvaranja Velike sale jer zaista očekujemo spektakularni program – baletksa predstava „Ko to tamo peva“, zatim pozorišna predstava „Balkanski špijun“ , potom koncert Ivana Bosiljčića, zaista jedan lep program, kulturni program, za svačiji ukus po nešto, želimo da na taj način otvorimo naš renovirani Kulturni centar“, rekla je Aleksandra Ćirić, predsednica Opštine Ruma.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *