Mirović: Radovi na izgradnji Fruškogorskog koridora teku veoma dobro

Aktuelno VESTI

Prilikom nedavne posete Opštini Irig predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović osvrnuo se na izgradnju Fruškogorskog koridora i izgradnju tunela Iriški venac, jednog od najvažnijih državnih projekata koji ima za cilj rasterećenje Iriga i izmeštanje tranzitnog saobaćaja s prostora Nacionalnog parka Fruška gora.

Prema Mirovićevim rečima, radovi na izgradnji ovog koridora se odvijaju veoma dobro, te dodao da će završetak ovog projekta biti izuzetan podsticaj za ovu opštinu.

„Prošao sam pored mesta gde kineski neimari zajedno sa našim izvođačima rade na izgradnji tunela kroz Frušku goru. To je od ogromnog značaja za Irig, jer ćemo za neke dve I po do tri godine bez ovih velikih gužvi, bez kamiona, bez transporta kroz sam Irig moći da irišku opštinu I Irig postavimo u jedan novi plan, novi način razmišljanja, u novi system razvoja kroz turizam, ugostiteljstvo, verski turizam, kulturne sadržćaje, novog koncepta za mesto koje će verujem nakon što se saobraćaj izmesti iz iiriga imati mogućnost da se razvija na još bolji način”, rekao je Mirović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *