KUĆA NAJVEĆIH BONUSA: Priključi se zabavi na kojoj ne donosiš – već DOBIJAŠ POKLONE!

Aktuelno

Meridian vas poziva na ludu žurku!

Vreme je za novu, ludu online avanturu!

Sportska kladionica Meridian danas je domaćin fantastične zabave, koja će se održati na dobro poznatoj adresi – meridianbet.rs!

Ovog utorka nas čeka luda sportska zabava i „brdo“ interesantnih dešavanja, a Meridian se kao pravi domaćin potrudio da sve obraduje fantastičnim poklonima.

Bilo da se odlučite za fudbal, košarku, tenis, rukomet… Za sve vas stiže vrhunski poklon u vidu BONUSA DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD I TO BEZ USLOVA!

Sve što je potrebno jeste da se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji registrujete i priključite Meridian družini!

Ali, ako ovo možda nije vaša „šoljica čaja“ i ako biste umesto sporta radije izabrali da se zabavite uz slot igre recimo – ne brinite, Meridian ima rešenje i za to!

Uz registraciju takođe stiže i 200 POKLON SPINOVA, koje možete iskoristiti na igri Maya’s Treasure.

Iskoristite BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE u roku od 24 ČASA od trenutka registracije i to na tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

Nakon toga – zavrtite POKLON SPINOVE! Zaigrajte slot Maya’s Treasure i pomozite mladoj arheološkinji da dođe do čuvenog blaga Eldorada!

Sve je spremno za novu zabavu – pridruži se i ti!

NOVO U MERIDIANU – NIKAD ISPLATIVIJE IGRATI TIKETE PUTEM APLIKACIJE: Iskoristi sjajnu akciju! U Meridianu te svakog dana čeka 5% bonusa od uloga za gubitne tikete odigrane isključivo putem Android ili iOS aplikacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *