PARTIZAN JE ŠERIF NA SVOM TERENU! Preuzmi 2.000 RSD u Meridianu i podrži crno-bele u Ligi konferencija!

Aktuelno

Kladi se u Meridianu, podrži Partizan na putu ka osmini finala Lige konferencija!

Uz dosta muke, fudbaleri Partizana su protekle nedelje upisali dve veoma važne pobede – najpre protiv Šerifa u Ligi konferencija, a zatim i protiv Spartaka u Super ligi Srbije.

Sa istim ciljem – pobedom, crno-beli sada u revanš meču šesnaestine finala Lige konferencija dočekuju ekipu Šerifa (1:0), za šta je sportska kladionica Meridian napravila sjajnu uvertiru.

Za sve crno-bele navijače i ljubitelje fudbala Meridian je spremio fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Sve što je potrebno da biste uživali u novom fudbalskom spektaklu jeste da se registrujete na meridianbet.rs, preuzmete bonus, odigrate na Partizan i prepustite se čarima!

Bilo da ste na stadionu ili kod kuće, možete podržati Partizan uz pravi crno-beli tiket, a da vidimo kakve nas kvote čekaju na meridianbet.rs:

KONAČAN ISHOD:

kec kvota 2.00, dvojka kvota 4.10, iks kvota 3.40

DALJE IDE:

kec kvota 1.15, dvojka kvota 6.00

OBA TIMA DAJU GOL:

GG kvota 2.09, NG kvota 1.75

PRODUŽECI:

DA kvota 5.60, NE kvota 1.20

PENAL SERIJA:

DA kvota 8.20, NE kvota 1.05

Dakle, pravila su jasna, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite POTPUNO BESPLATNO 2.000 RSD, a onda sastavite tiket uz NAJVEĆE KVOTE i podržite Partizan u pohodu ka osmini finala Lige konferencija!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *