OD CRVENOG TEPIHA DO POKER STOLA: Saznaj skrivene tajne holivudske zvezde i upusti se u novu avanturu!

Aktuelno

Ovo sigurno niste očekivali, a možda vam je baš to zajednička stvar sa ovom zvezdom!

Popularna holivudska glumica Kameron Dijaz možda nikada ne bi otkrila svoju povezanost sa pokerom da nije odigrala glavnu ulogu u filmu „Vegas za dvoje“.

U tandemu sa Eštonom Kučerom dovodila nas je do suza, posebno kada je sveže venčani par u filmu osvojio džekpot vredan 3.000.000 DOLARA!

Za potrebe upravo ovog filma poznata komičarka i producentkinja Elen Dedženeres naučila ju je kako se igra čuveni Texas Hold’em Poker! Kameron Dijaz ubrzo postaje veliki fan ove igre, o čemu svedoče i zabeleženi rezultati.

Holivudska glumica igra iz zabave, „na sitno“, a osvojeni novac donira u dobrotvorne svrhe!

Želite i vi da isprobate najpopularniju kartašku igru? Sada vam se pruža jedinstvena mogućnost EKSKLUZIVNO U MERIDIANU! Uživajte uz popularni Texas Hold’em Poker provajdera Playtech! Pridružite se fantastičnim turnirima i odmerite svoje snage sa najboljim pokerašima širom sveta!

Očekuju vas free roll turniri, privatni stolovi i još mnogo toga!

A, za još bolji ugođaj predlažemo vam da skinete Meridian Poker aplikaciju koja donosi dodatne opcije koje će upotpuniti vašu zabavu!

Vreme je za avanturu koja ne poznaje granice!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 1.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

Preuzmite vašu dozu bonusa i pretvorite ga u OZBILJNU LOVU!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *