Impressum

Radio “ FRUŠKA GORA“ je osnovan 1. septembra 2013. godine. Ljubitelji pravog narodnog melosa u prilici su da prate naš program 24 sata dnevno. Na frekvenciji 105 Mhz čuje se široka lepeza muzičkih žanrova: od čuvenih sremačkih bećaraca, preko šumadijske harmonike, do bosanskog sevdaha.

Pored zabavno muzičkih sadržaja, radio Fruška Gora svakodnevno izveštava svoje slušaoce o aktuelnim dešavanjima na polju privrede, poljoprivrede, ekonomije, politike, kulture, sporta… U našem kratkom, ali sadržajnom informativnom programu mogu se čuti novosti sa teritorije čitavog okruga. Informativne emisije mogu se čuti na svaka dva sata, počevši od 10 sati, dok je centralna informativna emisija na programu u 16 časova.

Naziv medija: Radio Fruška gora

Poslovni ime: RADIO FRUŠKA GORA DOO ZA INFORMATIVNU, MARKETINŠKU I ZABAVNU DELATNOST, RUMA

Glavna 172a Ruma

Glavni i odgovorni urednik: Dušanka Novaković

Telefon: 0648010672

e-mail: radiofruskagora@gmail.com

Izvršavanje obaveza koje Radio Fruska gora ima po odredbama Zakona o elektronskim medijima i Zakona o javnom informisanju i medijima i podzakonskim akatima donetim u skladu sa Zakonom o elektronskim medijima, kontroliše Regulatorno telo za elektronske medije.Registracioni broj medija  Radio Fruska gora RA000173